Nederlands
English    
Online bestellen

» Vloeren - Solidfloor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solidfloor – Forever yours
Maak kennis met de veelzijdige collecties van Solidfloor. Parketvloeren vol karakter, van nature mooi en warm. Een houten vloer vormt dé basis voor elke stijl, in elk interieur. Van klassiek tot modern, van sfeervol tot design. Zeven unieke Solidfloor collecties. Elk met eigen specifieke kenmerken. Elk met een geheel eigen sfeer. Dát is wat Solidfloor zo bijzonder maakt.

new Classics collectie
new Classics, authenciteit in een actueel interieur. Een collectie bestaande uit klassieke patronen, geïnspireerd op stijlvolle architectonische elementen uit de 19e eeuw, dát is waar new Classics voor staat. Een vloer uit deze collectie geeft een bepaalde allure aan het interieur. Een bewuste keuze voor bewezen vormen van luxe en romantiek. new Classics is de basis voor een persoonlijke stijl, een comfortabele exclusiviteit.

Silver & Gold collectie
Silver & Gold is een exclusieve collectie houten vloeren met een schitterende finish geïnspireerd op de glans van edelmetalen. Een collectie met een bepaalde allure, een echte glamour trend. Uniek in zijn uitstraling en exclusief in zijn uitvoering geeft een Silver & Gold vloer uw interieur een rijk gevoel met bijzonder karakter. Met een keuze uit de Silver & Gold collectie heeft u een exclusief sieraad in huis.

Vintage collectie
De verouderde vloeren uit de Vintage collectie passen in elke sfeervolle omgeving. Het gebruik van pure materialen en natuurlijke tinten vormen de basis. Een houten vloer zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend. Vintage vloeren roepen emoties op uit een elegant verleden. Gezelligheid en authenciteit. In combinatie met vergrijsde tinten op de wanden en hoogglans witte paneeldeuren komen de Vintage vloeren goed tot hun recht. 'Vintage brengt sfeer in huis. Vintage is puur'.

Warrant collectie
De Warrant collectie bestaat uit een selectie duurzame houten vloeren die warmte en gezelligheid geven aan een woonomgeving. Het karakter van hout in zijn pure vorm. Een natuurlijke basis welke goed te combineren is in verschillende stijlen. Een Warrant vloer is praktisch in onderhoud en vriendelijk in het gebruik. Met een Warrant vloer kies je voor stijlvolle duurzaamheid.

Lifestyle collectie
'Lifestyle' is een collectie houten vloeren waarmee de juiste balans kan worden gecreëerd tussen het sfeervolle karakter van een houten vloer en een modern interieur. Een zee van natuurlijke grijstinten en kalkachtige nuances geeft de vrijheid een goede keuze te maken waarbij licht en ruimtelijkheid gecreëerd wordt. Met een Lifestyle vloer kies je voor gemak, een natuurlijke basis voor een eigentijdse leefomgeving.

Black and White collectie
Black and White, dé innovatie op het gebied van houten vloeren. Vergrijsde tinten en contrast tussen donker en licht vormen de basis voor deze nieuwe collectie. Design en modern: dé stijl die perfect past bij de vloeren uit de Black and White collectie. De collectie bestaat uit rustige dessins in actuele tinten.

Earth & Fire collectie
Earth & Fire, the art of living, the art of flooring. Een exclusieve collectie houten vloeren geïnspireerd door de stilte van de natuur en schoonheid van moderne architectuur. De intensiteit van een Earth & Fire vloer geeft een ruimte een metropolisch karakter. De vloer vormt een sterke basis voor design interieur met een ingetogen luxe. Met passie gecreëerd is een Earth & Fire vloer een design object in het interieur.

Pure Design
Modern design verenigd met de warmte van duurzaam hout. Combineer strak design met de warmte en rijkdom van hout in uw vloer met Pure Design. De luxe vloeren met tegelpatroon zorgen voor rust en ruimte en werken versterkend op het overige interieur. De vijf dessins in de collectie zijn zorgvuldig afgestemd op de actuele trends in modern wonen. Pure Design is er voor mensen met een zelfbewuste smaak voor hun interieur.

Bezoek ook eens onze geheel vernieuwde Solidfloor website: www.solidfloor.com.

Via de download pagina kunt u diverse folders downloaden.

 

Copyright © Fetim B.V. All rights reserved.

Top