Nederlands
English    
Online bestellen

 

» Schuifwandsystemen

 

Advance Design profiel

 


Advance Deluxe profiel

 

 

Advance Interieur

 

 

 

Nieuw: Advance Design!

 

Het Advance schuifdeuren programma is

vernieuwd met een  mooier en sterk profiel: 

Advance Design. Dit nieuwe profiel is de

opvolger van Advance Classic.

Advance Design

De uitvoering Design staat voor de vorm van het verticale deurprofiel. Dit profiel is vanaf heden verkrijgbaar als Zelfbouwset en ook als Maatwerk. Waar met het voorgaande Classic model ook nog een ombouwset nodig was zodra de verwerker een combinatie wilde maken van Zelfbouw én Maatwerk, is dat nu niet meer nodig. En dat is wel zo gemakkelijk, voor u en ook voor de verwerker.

Nieuwe bovenwielen

Gelijk met de introductie van Advance Design, zijn ook de bovenwielen verbeterd, deze waren eerst van kunststof en zijn nu in metaal uitgevoerd. Elke set, of dit nu Zelfbouw of Maatwerk betreft, is met deze nieuwe wielen uitgerust. Deze bovenwielen worden ook op Advance Deluxe toegepast.

Nieuw 3-strooks, 3-vlaks verdeling

Bij Maatwerk deuren was het altijd al mogelijk om zelf deuren maken met 2 of meerdere vlakken. Dit is nu ook mogelijk met de Zelfbouwsets, deze zijn zeer eenvoudig te maken door de aanschaf van een verdelingsset.

Nieuw Advance Deluxe Zelfbouw

Met de komst van Advance Design in Zelfbouw en Maatwerk, hebben we ook besloten om Advance Deluxe als Zelfbouw uit te brengen naast het reeds bestaande Maatwerk. De verwerker heeft nu voldoende keus om een kastenwand naar smaak te ontwerpen.

Advance offerte en bestel

Het computer programma waarmee u handig en snel de mogelijke kastconfiguraties berekent en de offerte uitbrengt, is gelijktijdig ook geüpdate met het Advance Design profiel. Net als voorheen, kiest u de juiste catalogus waarna met simpele stappen de kast wordt geconfigureerd. Wist u dat u ook de mogelijkheid heeft om direct aansluitend aan de gekozen schuifdeuren ook het bijpassende interieur mee te berekenen?

 

 

 

 

NIEUW: Het Advance Offerte & Bestelprogramma is uitgebreid met de interieur module.

Vanaf deze week is het voor u als Advance dealer mogelijk handig en snel naast de schuifdeuren van een Advance kast ook het interieur mee te configureren en vervolgens een offerte uit te brengen en aansluitend te bestellen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met uw Fetim contactpersoon.

Bent u reeds Advance dealer en heeft u een inlogcode? Klik dan op de "Offerte & bestel" button om naar het programma te gaan.

 

 

 

Schuifwandsystemen

 

 

Advance: nu nog luxer en soepeler

Een mooie uitstraling, ruimtebesparend, soepele geleiding én betaalbare luxe, dát is wat Advance en Advance Deluxe zo uniek maakt. Het zijn schuifwand-systemen bestaande uit luxe aluminium. Vanwege de onzichtbare wielen is Advance Deluxe zelfs geschikt als scheidingswand. Voor elk kastsysteem is een assortiment beschikbaar bestaande uit verfrissende deurvullingen in hout, glas of spiegel. Daarbij zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden en is het mogelijk om zelf het kastinterieur te bepalen.

 

Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires. Met Advance stelt u een kast samen die aansluit bij úw woonwensen.

Assortiment
Advance heeft een breed assortiment. De deurvullingen zijn beschikbaar in hout-, glas- of spiegeldecoren. De trends van vandaag maar ook fraaie houtdecors. Een compleet kleurenoverzicht treft u aan in de Advance folder, welke u op de pagina 'Downloads' kunt downloaden.

Er bestaat een mogelijkheid om deuren te bestellen met een strook van 40 cm in het midden van de deur of een 3-vlaks verdeling. Hierbij is een combinatie van panelen en bijv glas ook mogelijk. De zijwanden zijn beschikbaar in 22 mm dik tweezijdig Wit en Titaan decor afgezet met ABS band.

Te leveren (breedte)maten
Een Advance zelfbouwkit is in combinatie met decorpanelen eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montagehandleiding. U bestelt hiervoor een aantal zelfbouwkits (voor het aantal deuren dat u wenst) en een 2 of 3 meter lange onderrails en bovenbak. Bij langere opstellingen zijn de railsen eenvoudig door te koppelen tot 1 lange rails waardoor de deurwielen keurig de rails volgen.

Let op: De zelfbouwkit is niet te combineren met maatwerk deuren zonder een aanvullende ombouw kit.

Het Advance programma biedt tevens oplossingen voor moeilijke ruimten, zoals het plaatsen waarbij het plafond niet helemaal waterpas is of andere moeilijke hoek. Met schuine daksteunen en schuine deurgeleidingen kunnen deze problemen moeiteloos verholpen worden.

Advance luxe landelijke deuren

Deze deuren hebben massief uiterlijk doordat ze zijn uitgevoerd in 22 mm gefolied MDF. U heeft hierbij de keuze uit 4 stijlvolle deuren in 4 eigentijdse kleuren. Om het geheel af te maken zijn ook bijpassende kooflijsten leverbaar.

 

Advance accessoires

Kastinterieur
U kunt bijvoorbeeld het kastinterieur zelf samenstellen, bijpassend bij de deuren. Het kastinterieur is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, te weten Wit en Titaan en vijf breedtematen: 30, 40, 50, 60 en 70 cm breed. Dit heeft als voordeel dat elke mogelijke breedtemaat te combineren is. Indien u een maatwerk kast bestelt, kunt u gelijk het interieur mee bestellen omdat de Offerte & Bestel module hiermee is aangevuld.

Ook zijn er voor het kastinterieur ruimschoots accessoires beschikbaar. Hierbij valt te denken aan een ladeblok (60 cm), schoenenrek, riem- en stropdashouder, garderobestang en -lift en broekhouder.

Verlichting
Om het geheel af te maken besteld u kastverlichting. De armaturen zijn per twee stuks verpakt in een doos, inclusief lampjes en een transformator.  Deze set is uit te breiden met één extra armatuur.

Ga naar 'Downloads' om de Advance folder te downloaden.

 

Copyright © Fetim B.V. All rights reserved.

Top