Nederlands
English    
Online bestellen

» Plaatmateriaal - Jumbo

 

Kilik hier voor GevelNet.nl; dé top in duurzame gevelbekleding

 

 

Klik hier voor de Bestekservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaatmateriaal specials

 

Multiplex tot 30 jaar garantie!

JUMBO multiplex FSC® gecertificeerd, is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals bekledings- en constructiemateriaal in de woning- en utiliteitsbouw (zowel nieuwbouw als renovatie), jacht- en scheepsbouw en industrie. JUMBO voldoet aan alle geldende normen, zoals de Exterieur 1 Norm volgens NEN-EN 315 en wordt geleverd met het KOMO productcertificaat (nr’s. 33118 / 33119).

Tijdens en na de fabricage wordt het multiplex onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles door het eigen fabriekslaboratorium. JUMBO heeft dan ook de mooiste dekfineren (A-kwaliteit) die uitstekend geschikt zijn om blank af te werken. Pas NA de kwaliteitscontroles worden de platen voorzien van het alom bekende JUMBO garantiezegel.

Voordelen, eigenschappen en kenmerken

  • Ongekend sterk
  • FSC® gecertificeerd
  • Voor het mooiste eindresultaat
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Licht van gewicht
  • Mooiste dekfineren
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Tot 30 jaar garantie
  • OLB gecertificaaerd
  • KOMO Productcertificaat

Het JUMBO programma omvat:

JUMBO Okoumé ongegrond en gegrond (FSC®)

Jumbo Okoumé is opgebouwd uit gevoegde Okoumé fineren. Leverbaar in de gangbare dikten en afmetingen. Dit product heeft 10 jaar garantie.

JUMBO Select Okoumé (FSC®)

JUMBO Select Okoumé (FSC®) is opgebouwd uit eerste kwaliteit Okoumé-fineren. De fineerlagen zijn verlijmd met JUMBO's superlijm. Toepassing voor binnen- en buitenwerk. Met 20 jaar garantie.

JUMBO Select Mahonie (FSC®)

JUMBO Select Mahonie (FSC®) heeft geschuurde A-kwaliteit Sipo of Sapeli dekfineren met gevoegde Okoumé binnenfineren. Toepassing voor binnen- en buitenwerk. Zeer geschikt voor blank lakwerk.
20 jaar garantie.

JUMBO Super Paint (FSC®)

Voor een perfect en langdurig schilderresultaat is er JUMBO Super Paint die door bouwend Nederland steeds vaker wordt verwerkt. Dat ligt ook voor de hand, want door de gladde, zeer zware coating (ca. 363 grams/m²) blijft elke andere multiplexplaat in resultaat ver achter bij JUMBO Super Paint. Na het zagen de zaagkanten afwerken met een juiste Randsealer (zoals bijvoorbeeld UniPrime Randsealer) en de toplaag in de gewenste eindkleur brengen. Deze plaat heeft 30 jaar garantie. Geschikt voor boeidelen, dakkapellen, gevels en luifels.

 

Ga naar 'GevelNet.nl' om de Jumbo Algemene brochure en technische documentatie etc. te downloaden.

 

     

Copyright © Fetim B.V. All rights reserved.

Top