Nederlands
English    
Online bestellen

» Home

 

 

 

 


      

 

 

 

 

Fetim Professional

Fetim Professional maakt onderdeel uit van de Fetim Group.
Fetim is een internationaal handelshuis gespecialiseerd in sourcing, inkoop, marketing, logistiek en verkoop van producten voor professionele afnemers en doe-het-zelf ketens in Europa. Fetim beschikt over een brede expertise op het gebied van materialen zoals hout, metaal, glas en plastic welke de basis vormen van onze uitgebreide productrange.

Fetim Professional wil waarde toevoegen door haar klanten een onderscheidend assortiment bouw-en woonproducten te bieden, waarin specialiteiten op het gebied van plaatmaterialen, vloeren, houtproducten, interieurproducten en bevestigingsmaterialen centraal staan. Wij richten ons met dit assortiment op binnen-en buitentoepassingen in de bouw, de woon-en interieurbranche en op geselecteerde industriële markten in Europa. Dat is onze ambitie en we maken het ook waar, iedere dag opnieuw.

Fetim Professional levert in heel Europa producten aan professionele afnemers. De belangrijkste productgroepen zijn plaatmaterialen, gevelbekleding en (parket)vloeren. Alle producten onderscheiden zich door een conceptmatige aanpak en een intensieve marktbewerking. De concepten zijn vernieuwend, spelen in op de wisselende trends in de markt en worden ondersteund door tal van marketing uitingen. U kunt hierbij denken aan brochures, displays, deelname aan beurzen, monsters, technische informatie en productopleidingen.

Fetim Professional heeft een leidende rol in het topsegment van de Europese parketmarkt. In Nederland is Fetim Professional specialist in hoogwaardig plaatmateriaal voor buitentoepassingen en in onderhoudsarme gevelbekleding.

 

Kwaliteit, planeet en mensen

Fetim biedt oplossingen aan mensen, door producten te leveren voor duurzaam en betaalbaar bouwen en wonen. Producten die veilig en nuttig zijn, en rekening houden met de planeet. Wij willen een juist evenwicht creëren tussen mens, milieu en bedrijf door overal binnen het bedrijf duurzaamheid in te voeren. Verantwoord ondernemen leidt tot een leefbare wereld en een financieel gezond bedrijf, nu en in de toekomst.

 

Kwaliteit

Wij bieden bestaande en potentiële klanten de beste mogelijke service, innovatie en producten. ‘Building the best’ is onze missie. Wij weten dat de kwaliteit van onze producten en onze werkwijze, de sleutel is tot succes en tot duurzame en winstgevende relaties. Wij zorgen voor continue verbetering van de producten en de manier van werken. Onze producten worden getest op werking, veiligheid en milieu eisen waar dat relevant is. De Fetim group is TÜV gecertificeerd en voldoet aan de NEN-EN-ISO 9001 norm.

Planeet

Het reduceren van onze ecologische voetstap is belangrijk bij het kiezen van grondstoffen, leveranciers, verpakkingen en transport. Fetim heeft een beperkt energieverbruik door slimme technische toepassingen. Wij hergebruiken verpakkingen en kopen uitsluitend producten gemaakt van legaal geproduceerd hout en houtvezels. Wij zijn trots dat we vanaf de oprichting lid zijn van FSC® International en FSC® Nederland. Wij hebben zowel een FSC® als een PEFC™ Chain-of-Custody certificaat.

Ons FSC® certificaatnummer is CU-COC-011329.

Ons PEFC ™ certificaatnummer is CU-PEFC-011329.

Mensen

Zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving zijn vanzelfsprekend en van enorm belang. Voor onze eigen medewerkers en voor de mensen die bij onze leveranciers werken. Wij hebben zeer duidelijke ethische eisen (o.a. gebaseerd op ILO eisen) waar leveranciers op beoordeeld worden bij leverancier selecties en gedurende de samenwerking. Hierdoor kunnen wij ons meten met Ethical Trade systemen zoals SEDEX, BSCI etc. Fetim voert een sociaal personeelsbeleid, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

 

 

 

Copyright © Fetim B.V. All rights reserved.

Top